Get Rich gør hvad andre vil ikke

By | november 24, 2019

Træt af din have til at haste hver morgen til din 9 til 5 job? Bliver du træt af at skulle modtage ordrer fra din vejleder?
Det lader til, at en masse mennesker er fanget i disse situationer. Der er nogle mennesker, der hader deres foresatte, og der er også dem, der selv hader deres job! Og alligevel de ville tvinge sig selv til at udholde dette udmarvende rutine på grund af deres finansielle behov, deres ønske om at være finansielt sikker i fremtiden.
Hvem ville ikke gerne have deres egne virksomheder og være ansvarlig? Hvem ville ikke gerne være fri for at være økonomisk afhængig af andre mennesker (ligesom din chef)? Jeg er sikker på det er ønsket af næsten alle mennesker til at være rig, eller i det mindste har pengene til at leve deres liv i stil. De fleste mennesker ville vælge den lettere måde ud til at opnå dette, såsom at spille i lotteriet eller deltage i ulovlige aktiviteter (såsom røveri eller kidnapning). Andre ville vælge den “ansvarlige” ting at gøre: ansat og afsætte en del af hvad de tjener, således at de kan, i fremtiden, købe et hus eller en bil, tage en ferie, eller leve komfortabelt, når de går på Pension.
Desværre, det virker for alle. Hvad er oddsene for en person at vinde et lotteri? Meget minimal! Hertil kommer, at blive involveret i en kriminel handling er ikke kun imod loven, det er også moralsk forkert. På den anden side kan de mennesker, der arbejde, indtil de når en alder af 60 eller 65 finde, at de næppe have sparet nok til at nyde deres otium.
Mens det virker for alle, er der stadig de “heldige”, som formår at tjene 6 til 7 tal om måneden med et minimum af indsats.
Måske du undrende, “Hvordan gør de det?”
Så, hvad en virkelig har at gøre for at blive rig? Svaret er simpelt: gør, hvad de andre ikke vil (eller ikke):
Kortsigtede, ikke langsigtet. Klart definerede mål vil give dig ordentlig fokus og motivation, at du har brug for, som vil give dig en bedre chance for at nå dem dine mål. Hvad du sigter til? Din første millioner? Skrive det ned sammen med den særlige tidsramme som til, når du vil opnå det.
Hvad de fleste mennesker ikke ved er, at have et kortsigtet mål er en bedre måde at blive rig end en langsigtet. “One-trin-på-en-time”-tilgang giver dig mulighed at gøre plads til realistiske scenarier, der ville gøre det muligt for dig at udføre din gameplan mere effektivt end et langsigtet mål, der er fuldt af usikkerheder. Husk: “en rejse på tusind miles begynder med et enkelt skridt!”
Overvej dine muligheder. Efter at have oprettet dine mål bestemme midler om, hvordan du kommer til at nå de mål, du har oprettet. Identificere mulighederne samt de værktøjer til rådighed for dig, og overveje deres mulige afkast af din investering.
Et godt råd her er at sprede. Udvide dine horisonter og forgrene sig, så at det ville være nemt for dig at gendanne hver gang en af dine ventures ikke virker. Derudover spil det sikkert. En stabil indkomst (et fuldtidsjob, måske) ville tjene som din sikkerhed eller falde tilbage som du får involveret med dine andre (deltid) projekter.
Lære at tage risici. Dette er måske hvad de fleste af de succesrige mennesker i erhvervslivet er god til, at andre ikke gør. Jeg siger ikke, at du skal hoppe lige væk ved enhver lejlighed, der tilbydes til dig. Lære at tage risici, men de bør være KALKULEREDE risici. Lyt til folk, der kan give dig de rigtige oplysninger, men også lære at lytte til din intuition.
Disse kan være nyttige tips om hvordan man får rig, men i den endelige analyse, forbedring af kvaliteten af dit liv afhænger af dig – du vil træffe beslutningerne om hvilke handlinger der skal foretages. Prøv at holde sig til de forslag, der er nævnt ovenfor: gør, hvad de andre ikke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.