Bike Ridning Sikkerhed under Coronavirus Pandemic – Consumer Rapporter

By | marts 15, 2021

Ski- og snowboardhjelme er beregnet til at gøre to ting: Beskyt dit hoved i tilfælde af ulykker ved højere hastigheder og hold hovedet varmt! Med dette i tankerne kan ski- og snowboardhjelme bruges som cykelhjelme, men du kan finde dig selv at være alt for varm, mens du cykler, ligesom motorcykelhjelme. Vi har skrevet forskellige artikler om cykelhjelme gennem årene. Desuden, når en cykelhjelm har været i en ulykke, skal den udskiftes. Kan du bruge en motorcykel hjelm til cykling? I det lys, vil vi sige, at absolut, ja, du kan bruge en motorcykel hjelm til cykling.

Altid bære din hjelm! Du kan helt sikkert bære en motorcykel hjelm, mens cykling, så længe du ikke har noget imod vægten, varmen og reduktionen i hørelsen og at skulle flytte hovedet lidt mere for at se, hvor du skal hen. Men de fleste cykelhjelme er ganske overkommelige (helt sikkert mere overkommelige end de andre hjelme diskuteret her) og er bygget til cykling. Her er et par af vores mest populære. Cykelhjelme er bygget til cykling, men som du har set, er der også fordele ved at bruge motorcykel- eller skihjelme. Der er en hel del motorcykel faktorer til at beslutte fra at holde behandling af for dig. Der er ingen ventilation selv hvilket er grunden til du vil sandsynligvis få ganske varmt. Så hvorfor ikke flere mennesker gør det?

Endelig motorcykel hjelme er meget dyrere end cykelhjelme, så hvis du ikke kører på en motorcykel alligevel, kan det ikke være værd at investeringen. Husk, at mange skihjelme er gearet til at beskytte bagsiden af dit hoved samt toppen, hvilket kan give dig lidt ekstra beskyttelse. En ski- eller snowboardhjelm er derimod langt mere holdbar. Elektriske cykler vejer mindre end 40 kg og ikke forbruge mere end 250 watt, og den hastighed, det giver, høvding cykelhjelm er 16 mph eller lavere. Motorcykel hjelme også i høj grad reducere din perifere syn, så du ville gøre en meget mere hoved-drejning for at tjekke dine omgivelser.

Motorcykel hjelme tilbyder meget mere i form af beskyttelse i forhold til cykelhjelme. Og bundet til bulkiness af motorcykel hjelm er frygten for, at det ville bremse cyklister ned, da de kontrollerer omkring dem for trafik og reducere deres hørelse, som ville gøre det mere farligt at ride, mens cykling. Før du bruger hjelmen, skal du kontrollere, at den opfylder de standarder, der er fastsat af Consumer Product Safety Commission. Denne hjelm leveres med integreret MIPS, der opfylder Giros sikkerhedsstandarder for at reducere rotationspåvirkning og sikre en sikker kørsel. Hvis du kan lide at cykle, skal du huske at bære hjelm! Motorcykel hjelme er ikke nær så godt ventileret som cykelhjelme (de behøver ikke at være, da motorcyklister ikke pedaler så og ikke genererer næsten lige så meget varme), og så de hurtigt kan blive meget ubehageligt for cyklister at bære. Faktisk hævdes det, at de er bedre til at beskytte cyklister, fordi de har frontbeskyttelse, og da mangecyklister ender med at falde på deres front, en motorcykel hjelm er bedre beskyttelse.