Sådan kan du forkæle dig selv

By | november 5, 2020

Trænger alle ikke sommetider til lidt selvforkælelse? Det kan være, man har lovet sig selv en belønning, hvis man klarer sig godt igennem en presset situation – f.eks. en eksamen. Det kan også være, at man bare trænger til at slappe af og komme ned i gear efter en hektisk periode. Uanset hvad grunden er, kan vi alle have brug for lidt forkælelse indimellem.

Giv dig selv lov til at bruge lidt penge på dig selv

Noget af det, mange anser som selvforkælelse, er diverse skønhedsbehandlinger. Det kan være, benene trænger til en voksbehandling, neglene trænger til at blive frisket op, eller at håret trænger til en kærlig hånd.

Dette er nogle af de ting, mange slapper af ved, og som får dem til at føle sig ekstra godt tilpas efterfølgende. Hvis du også har det sådan, kan du f.eks. vælge at booke en tid ved en frisør i Silkeborg eller en anden by – alt efter hvor i landet du bor.

Hvis du ikke har noget imod at bruge lidt penge på dig selv, kan du også vælge at tage ud og få noget lækkert at spise. Det kan måske være en yndlingsret, du ikke får så tit. Hvis du har nogle venner, du ikke ser så tit, men gerne vil være sammen med, kan du jo vælge at invitere dem med.

Lav noget du slapper helt af ved

Det behøver dog ikke nødvendigvis at koste penge at forkæle sig selv. Hvis du synes, det er rart og afslappende at ligge i hængekøjen eller sengen og læse en god bog, kan det også sagtens være god selvforkælelse.

Det kan også være, du synes, det er rart at gå lange ture, dyrke motion eller se en god serie. Dette kan også sagtens tælle med som selvforkælelse – især, hvis det er noget, du ikke altid har tid til i hverdagen.

Du kan altså forkæle dig selv på mange forskellige måder. I bund og grund handler det om at give dig selv lov til at lave noget, du kan slappe af og koble af ved, og som du måske ikke altid har tid til i en travl hverdag.