Persistens: En vigtig ingrediens i opskriften på en succesfuld lille virksomhed

By | september 21, 2019

Det er blevet sagt, at succes er sjældent let eller hurtig og at det er kun et produkt af sammenhængende indsats, som anvendes gentagne gange. Dette er absolut tilfældet for small-business ejer, når de forsøger at få succes i den barske verden af marketing. Enhver succesfuld virksomhed afhænger markedsføring dit produkt eller services til offentligheden og overbevise dem om at tilbringe deres hårdt tjente penge eller tid. Det er kun gennem vedholdenhed og aldrig at give op på dine drømme kan succes opnås. I denne artikel, vil du finde mange ideer om hvordan du kan vedligeholde udholdenhed og forstår at persistens er en vigtig ingrediens i opskriften på en succesfuld lille virksomhed.
Afslutte hvad du Start
Mennesker får oftentimes en flyvende start i deres business endeavor, men som tiden går de få sidespor aldrig efterbehandling hvad de startede. Historien om lille virksomhed er fuld af fantastiske startere, men ikke så stor slagtesvin. Der har aldrig været en stor bog til venstre halv-skriftlige, og heller ikke en succesfuld forretning venstre halvdel-bygget. Nøglen til efterbehandling hvad du startede er vedholdenhed og engagement. Husk, at mange mennesker med mindre talent, mindre evne og mindre erfaring kan opnå større ting end dem med større gaver, hvis de begår til slutningen af hvad de begynde at gøre.
Ikke bange for det, se det i øjnene
Frygt er en forfærdelig ting, og når de påføres kører en lille virksomhed kan føre til katastrofale resultater. De fleste mennesker er bange for afvisning eller tanken om fiasko. Frygt for afvisning vil få folk til at acceptere livet for overensstemmelsesvurdering og middelmådighed, mens frygten for fiasko vil få folk til at passere på liv skiftende muligheder. Den lille virksomhedsejer vil ofte nødt til at tage chancer og risici for at overleve. Det er dem, der står over for deres frygt for afvisning og svigt, at overlever. Dr Martyn Lloyd-Jones sagde engang, “de mænd, der forsøger at gøre noget og ikke er uendeligt bedre end dem, der forsøger at gøre noget og lykkes.”
Beslutter dig for at være afgørende
Dagligdags vi foretage valg. De fleste af tid, er vi ikke engang klar over, at vi gør dem. I en verden af business, kan ubeslutsomhed være dødelig. For at forfølge muligheder for din lille virksomhed og maksimere potentiale, har du at blive afgørende. At blive pro-aktiv i at træffe beslutninger i retning af din virksomhed og opholder sig kurset vil være mere vellykket end venter på valg til at ske og derefter beskæftiger sig med konsekvenserne.
Aldrig, aldrig Give
Dette er definitionen af persistens. Som et japansk ordsprog lærer os, er at eventuelle vindere dem, der “falder ned syv gange, får op otte.” Vi er ikke tabere, indtil vi opgive. Dette er helt sikkert rigtigt for den lille virksomhedsejer.
Persistens er en vigtig ingrediens i opskriften på en succesfuld forretning. Du skal holde sig til din slagplan og afslutte hvad du starter. Du skal være afgørende for hvad du valgte og aldrig bange for afvisning eller fiasko. Og frem for alt, du skal aldrig, aldrig give. En endelig troede fra JD Rockefeller, “Jeg tror ikke der er nogen kvalitet så væsentlig af nogen art som kvaliteten af udholdenhed. Det overvinder næsten alt, selv naturen.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.